کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟

کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟

کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟

Blog Article

مهم‌ترین عامل در تفاوت قیمت بین کامپوزیت‌های ونیر، کیفیت مواداولیه و برند آن است.

ایزوله کردن دندان‌ها (کنار نگه‌داشتن لب‌ها، گونه‌ها و لثه): برای جلوگیری از آلودگی دندان‌ها به بزاق و دسترسی بهتر به سطح دندان‌ها، لب‌ها، گونه‌ها و لثه‌ها کنار نگه‌داشته می‌شوند.

دندان های من قبلا بلیچ یا روکش شده اند و حالا میخواهم کامپوزیت انجام بدم ، مشکلی نداره؟

کامپوزیت دندان ماده‌ای خمیری شکل است که در درجات مختلفی از رنگ‌های طبیعی دندان تا رنگ‌های سفیدتر موجود است. این ماده برای زیباسازی دندان‌ها و طراحی لبخند و یا ترمیم دندان‌ها به کار می‌رود.

مواد غذایی رنگی: نوشیدنی‌هایی مانند قهوه، چای و شراب قرمز و همچنین غذاهایی که رنگ‌های قوی دارند می‌توانند باعث تغییر رنگ کامپوزیت شوند.

این ویژگی به افراد امکان می‌دهد تا ترمیم دندانهای خود را به شکلی طبیعی و بدون مصنوعی بنظر رسیدن در ظاهر انجام دهند. از دیگر مزایای این روش می توان به موارد زیر اشاره کرد:

در صورت عدم رعایت بهداشت دهان، پوسیدگی دندان ممکن است رخ دهد.

اصلی‌ترین دلیل بروز این مشکل، نداشتن دقت و مهارت کافی از طرف دندانپزشک است. هنگامی که ضخامت کامپوزیت بیش از حد طبیعی باشد، دندان‌ها جلو می‌آیند.

ایجاد درد هنگام پرکردن دندان با کامپوزیت می‌تواند تحت تأثیر چندین عامل قرار گیرد. در ادامه به بررسی این عوامل می‌پردازیم:

در ویدئو زیر به شما نشان دادیم که کامپوزیت دندان چگونه است:

کامپوزیت دندان یک روش موقت بوده و تنها ۵ تا ۷ سال دوام دارد.

برای مطالعه کاملتر درباره مراقبت های بعد از کامپوزیت دندان این مقاله را از دست ندهید.

کامپوزیت‌کردن دندان یک درمان دائمی نیست و ممکن است بعد از مدتی دچار مشکل شود. اما مزیت کامپوزیت این است که درصورت شکستن، می‌توان آن را ترمیم کرد.

مهم‌ترین عامل در تفاوت قیمت بین کامپوزیت‌های ونیر، کیفیت مواداولیه و برند آن است.

Report this page